Info om forløb

Info om forløb

Særlige forløb

Optimal Læring tilbyder særligt tilrettelagte forløb, som passer til dit barns behov. Det kan være forløb, hvor vi træner læsehastighed, læseforståelse eller det at komme i gang med at skrive tekster.


Kontakt Optimal Læring for at høre mere om, hvordan vi sammen kan hjælpe dit barn.Alkalær forløb

Optimal Læring tilbyder også Alkalærforløb. Materialerne i Alkalær er opbygget efter læsetrappen, hvor der er en naturlig progression i læseudviklingen. 


Alkalær er sat sammen af ordene Alle kan lære og understreger dermed, at alle, med et velfungerende sanseapparat og som er motiverede for at lære at læse, kan lære at læse. Læse mere om Alkalær her.


Alkalær forløb strækker sig som udgangspunkt over 9 lektioner af 45 minutters varighed. Den sidste lektion er en afslutningsfest, hvor familie deltager. Det er op til jer, om undervisningen foregår i hver eller hver anden uge, da der skal laves en del opgaver i mappen derhjemme. 

Øvelse derhjemme

Uanset hvilket forløb I vælger til jeres barn, vil der være træning derhjemme.

Daglig træning derhjemme og løbende repetition er afgørende for,

om dit barn får det optimale ud af forløbet.


Jeg skal naturligvis nok gennemgå alle de nye ting, høre om det fra sidst sidder fast og gøre det hele sjovt og spændende, men der skal daglig træning til, for at opnå den sikkerhed der skal til for at blive en livslang læser.


Gratis opstartssamtale

Inden I forpligter jer på et forløb hos Optimal Læring, tilbydes I en gratis og uforpligtende samtale. Denne samtale er vigtig, for at jeg kan vurdere jeres barns niveau, så vi rammer rigtigt med materialerne.

Samtalen er ligeledes vigtig i forhold til at finde ud af, om jeres barn er tryg ved mig som underviser og motiveret for at lære.


Ring på 30 27 03 32 for at aftale et gratis møde.